Kırıkkale'de adaylar arasında Demokrasi güzelliği
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerini arefesinde tüm partilerin adayları netleşti.
Kırıkkale belediye başkan adaylığı için partiler arasında sahada yoğun bir rekabet devam ederken demokrasinin güzelliği olarak da adaylar arasında karşılıklı herhangi bir polemik yaşanmıyor.
Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı ve Kırıkkale Siyasetinin sevilen simalarından yapıcı kimliği ile tanınan Veysel Kutluca adaylığının ilanından sonra ilk yaptığı faaliyet rakiplerinin seçim bürolarını ziyaret etmek oldu.
Veysel Kutluca ve beraberindeki heyet İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu'nun ofisini ziyaret ederek başarılar diledi.
Seçimin sandık da bir rekabet ancak aynı zamanda bir demokrasi özelliği olduğunu belirten Veysel Kutluca ardından Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy'un seçim ofisinde ziyarette bulundu.Sohbet etti.
Veysel Kutluca ziyaretler serisinin devamında Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal'ın seçim ofisini ziyaret ederek başarılar diledi.
Kutluca'ın bu jestinden rakipleri son derece memnun olarak önemli olanın Kırıkkale hizmet olduğunun vurgusu yapıldı.
Siyasi parti genel başkanlarının bile birbirleri ile bir araya gelmekten imtina ettiği bir dönemde Veysel Kutluca'nın bu hareketi Kırıkkale'de büyük takdir topladı .
Veysel Kutluca geçtiğimiz yıllardaki seçimlerde de buna benzer demokrasi güzelliği ve hoşgörü ortamı sergileyerek şehirde ağabey siyasetçi kimliği kazanmıştı.