Kırıkkale Yeşilay Şube başkanı Yusuf Çalık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile YEDAM( Yeşilay Danışmanlık Merkezi) personellerinden oluşan ekip Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u makamında ziyaret etti.

 Ziyarette; Yeşilay, YEDAM faaliyetleri ve bağımlılıkla mücadelede birlikte yürütülebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Müdür Başbuğ'a , bir asrı aşkın süredir iyi ve sağlıklı yaşam amacıyla proje ve faaliyetlerini sürdüren kuruma göstermiş oldukları hassasiyet ve mücadelemize verdikleri kıymetli destekleri için teşekkür ettler. Ziyarette Yeşilay'ın amacının sadece gençleri bağımlılıktan kurtarmak değil aynı zamanda sosyalleştirerek millete ve devlete faydalı bireyler yetiştirmek olduğuna vurgu yapıldı .

Yeşilay'ın bir gönüllü Sivil Toplum Örgütü olduğunu belirten kişiler yönetim kurulu üyeleri Türk gençliğini Alkol, sigara ,uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ,arkadaşlık bağlarını güçlendirmek için mücadele verdiklerini dile getirdiler.

Kaynak: Yesilay