Kırıkkale Spor şehri olacakI M G 20240228 W A0105

Kırıkkale'de adaylar arasında spor camiasını en yakın isim olarak gösterilen Harun Ulusoy seçim çalışmaları sırasında Kırıkkale'ye Belediye Başkanı olması durumunda spor alanında birçok yenilik getireceğini söyledi .

Kırıkkale'de bayanların spora yönelmesini sağlayacaklarını ve bayanların spor tesislerinden daha fazla yararlanmasına imkan oluşturacaklarını dile getirdi.

F B I M G 1709215457484

Spor camiasında kendisine yakın bulduğu 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 Projelerini vatandaşlara anlatarak destek isteyen Ulusoy, spor alanında yapacakları çalışmalarını anlattı. Ulusoy, “Kırıkkale belediyesi olarak kömür tevzi olarak adlandırılan bölgede, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 3500 kişilik spor salonu ve açık spor tesisleri ile entegre vaziyette, yaklaşık 6.000 m2 alanlı projemizde yarı olimpik yüzme havuzu, açık ve kapalı futbol sahaları, tenis kortları, fitness salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları bulunan bir spor kompleksi yapacağız. Kırıkkale sporda bir marka. Bir spor şehri olacak.” şeklinde konuşma yaptı. Kırıkkale'de spora büyük bir ilginin olduğunu belirten Harun Ulusoy yaz spor okulları açacaklarını söyledi. Harun Ulusoy Kırıkkale Spor camiasıyla sık sık bir araya geleceklerini vurguladı.

Kaynak: Haber merkezi