Kırıkkale Spor kulüplerinden Harun Ulusoy'a destek

F B I M G 1711124689059

Kırıkkale'de bulunan Amatör Spor Kulüpleri bir araya gelerek Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy'u destekleme kararı aldı. 

Spor camiası Cumhuriyet Meydanında toplandıktan sonra Zafer Caddesi üzerinden ,pankartla yürüyüş yaparak Harun Ulusoy'un Kızılkanat karşısındaki ofisinin önünde yürüyüşü noktaladı.

MHP Milletvekili Halil Öztürk ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve ekibi Zafer Caddesi'nden gelen kalabalık spor camiası topluluğunu karşıladı. Spor camiası adına bir konuşma yapan Kırıkkale Şube Başkanı Sırrı Zengin sporcu dostu olduğu için Harun Ulusoy'u destekleme kararı aldıklarını söyledi.

20240322 173618

Geçmiş dönemde ihtiyaç duydukları spor malzemesinin temininde Harun Ulusoy'un ve Milletvekili Halil Öztürk'ün desteğini gördüklerini ifade eden Sırrı Zengin başka siyasetçilerin spor camiasına maalesef destek vermediğini dile getirdi. Harun Ulusoy ve Halil Öztürk'e desteklerinden dolayı vefa borçlarını ödemek üzere destek kararı aldıklarını ifade etti.

20240322 173236

Kaynak: Haber merkezi