Kırıkkale İkinci El Eşya Antikacılar Derneği  Kırıkkale'de antika kültürünü geliştirmeye devam ediyor. Bayramın 3. günü Cuma akşamı gerçekleşen mezata çok sayıda vatandaş katılarak ikinci el eşya aldı.  

65798Ed9 B27A 4B49 B8E7 3541Ff92A336                           

Şimdiye kadar 8 mezat  yapan dernek yoğun talep üzerine Zafer Caddesi'nde kendi binasını tutarak Antik Cafe haline getirdi. Kafe bir müze gördünümü veriyor. Mezatlara yoğun ilgi gösteriliyor .Çevre illerden ve diğer bölgelerden antika eşya meraklıları ve antika eşya alıp satan esnaflar katılım sağlıyor. Her mezata yaklaşık şehir dışından 80 kişi katılıyor.

Dernek başkanı Emrah Ünlü yaptığı açıklamada   Cuma günleri  yine dernek binasını yapacakları mezata Kırıkkale halkını ve ikinci el eşya tutkunlarını davet etti.  Emrah Ünlü konuşmasında " Kırıkkale'de kafeteryamıza ve mezatlarımıza yoğun ilgi olmaya başladı .Bu bizi çok mutlu ediyor .Kırıkkale Antika Cafe ve müzayede salonunumuzda yapacagımız müzayede tadında daki mezatımıza tüm gönül dostlarımız ve antika sevenler davetlidir. söz verdiğimiz gibi 100 parça açılış serbest ürünlerimiz raflarda yerini almıştır."dedi.

Kaynak: Haber Merkezi