Kırıkkale Merkez ilçesinde bulunan bir daire, borç nedeniyle icra yoluyla satışa çıkarıldı. Kırıkkale İcra Dairesi tarafından yayımlanan ilana göre satış işlemi, 2025/8629 esas numaralı dosya kapsamında gerçekleştirilecek.
İlana konu olan taşınmaz; Kırıkkale ili Merkez ilçesi Hüseyinkahya 1. Kısım Mahallesi’nde, 5394 ada 5 parsel üzerinde yer alıyor. Hüseyinkahya Mahallesi Turgut Reis Caddesi No:16/3 adresinde bulunan dairenin 90 metrekare olduğu, imar durumunun bulunduğu ve muhammen bedelinin 1 milyon 764 bin 840 TL olarak belirlendiği bildirildi. Satışta uygulanacak KDV oranı ise yüzde 1 olarak açıklandı.
Taşınmazın kaydındaki şerhlerin tapu takyidatındaki gibi geçerli olduğu belirtilirken, satışa ilişkin tüm detaylı bilgilere ve görsellere esatis.uyap.gov.tr adresinden 2025/8629 esas dosya numarası ile ulaşılabileceği ifade edildi.
Dairenin ilk artırmasının 29 Ocak 2026 tarihinde saat 10.24’te başlayacağı ve 5 Şubat 2026 tarihinde saat 10.24’te sona ereceği bildirildi. İlk artırmada satış gerçekleşmezse, ikinci artırmanın 26 Şubat 2026 saat 10.24’te başlayacağı ve 5 Mart 2026 saat 10.24’te tamamlanacağı kaydedildi.
Yetkililer, ihaleye katılmak isteyen ilgililerin ilan detaylarını dikkatle incelemeleri gerektiğini hatırlattı.




