Kırıkkale Lisesi 6 Fen G sınıfı mezunları, mezuniyetlerinin 45. yılında yeniden aynı sıralarda buluştu. Aralarında İstanbul, Ankara ve Kırıkkale’den gelenlerin de bulunduğu mezunlar, yıllar sonra bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

Kırıkkale Lisesi'nde gerçekleşen buluşmada, eski sınıf arkadaşları hem birbirleriyle hasret giderdi hem de anılarını tazeledi. Etkinlik kapsamında, o yıllarda oturdukları sıralara yeniden oturarak geçmişi yâd eden mezunlar, yeni nesil öğrencilerle de tanışma fırsatı buldu.

Buluşmaya Kırıkkale Lisesi Müdürü Sami Yanık ve öğretmen Öner Özcan da katıldı. Okul müdürü Yanık, mezunlarla birlikte 12. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek samimi sohbetlere eşlik etti. Etkinlik sonunda mezunlar, katkılarından dolayı Sami Yanık ve Öner Özcan’a teşekkür etti.

Toplantı sırasında alınan kararla, Kırıkkale Lisesi Mezunları Derneği kurulmuş oldu. Derneğin kurucu üyeliğine okul müdürü Sami Yanık getirilirken, başkanlığa öğretmen Öner Özcan seçildi. Mezunlar, önümüzdeki yıl daha geniş katılımlı bir buluşma düzenlemek üzere sözleşerek vedalaştı.

Acar Ailesinin Acı Günü
Acar Ailesinin Acı Günü
İçeriği Görüntüle

Anlamlı buluşma, toplu hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi. Kırıkkale Lisesi, bir kez daha dostluk, vefa ve dayanışmaya ev sahipliği yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi