Kızılay Kırıkkale Şubesi, yaz dönemine coşkulu bir başlangıç yaptı. Kızılay Yaz Okulu programı, bugün düzenlenen etkinliklerle başladı. Programın ilk gününde çocuklar, çeşitli atölye çalışmaları ve oyunlarla keyifli anlar yaşadı.

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, yaz okulu programına ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız hem eğlenecek hem öğrenecek. Onlara sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine katkı sunacak bir ortam hazırladık” dedi.

Başkan İşler, programa destek veren Kırıkkale İl Müftüsü Mustafa Topal’a ve müftülük personeline teşekkür ederek, “İyi ki Kızılay varsın” ifadesiyle sözlerini tamamladı.

Kırıkkale’de Kültür ve Sanat İçin Güç Birliği
Kırıkkale’de Kültür ve Sanat İçin Güç Birliği
İçeriği Görüntüle

Kızılay Yaz Okulu, yaz boyunca çeşitli etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi