Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Sürü Yönetimi Kursu Sertifika Dağıtım Töreni

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Sürü Yönetimi Kursu'nun sertifika dağıtım töreni, katılımcıların başarılarına odaklandı. Toplam 104 saat süren bu eğitim programını başarıyla tamamlayan vatandaşlara sertifikaları takdim edildi.

Törende, sertifikalarını alarak başarılarını taçlandıran katılımcılara belgelerini sunan İl Müdürü Fatih Ateş, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy, kursun eğitmeni Veteriner Hekim Erva Eser, Müdür Yardımcısı Abdullah Leblebicier ve Şube Müdürleri de hazır bulundu.

İl Müdürü Fatih Ateş, sertifikalarını alan katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada, bu tür eğitim programlarının tarım ve hayvancılık alanında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük fayda sağladığını vurgulayarak, "Bu çalışmalar sayesinde üretmek isteyen her vatandaşımıza vesile olacağını umuyor, kursa katılan vatandaşlara ve değerli eğitmenimize bu güzel çalışma için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sertifikalarınızın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum." dedi.

Bu tür kursların katılımcılara bilgi ve becerilerini artırma, tarım ve hayvancılık sektörlerinde daha bilinçli ve etkin olmalarını sağlama konusunda önemli bir rol oynadığı belirtilerek, böyle eğitim programlarının düzenlenmesine destek veren kurum ve kişilere teşekkür edildi.

Kaynak: Haber Merkezi