Foto Grid 20240627 104958855

Kırıkkale'nin özel sektör eğitim alanında tanınmış simalarından eğitimci Mustafa Şahan , Fatma Zeyrek ve Muhammed Emre Guni bir ekip ruhu içinde  birlikte Kırıkkale'ye harika bir okul kazandırıyorlar. Harikalar Diyarı adı altında hizmet verecek olan okul öncesi eğitim kurumunun açılışı Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleşecek. Harikalar Diyarı kreş ve Anaokulu Kırıkkale Otobüs Terminali mevkiinde hizmet veriyor.

Kırıkkale'de eğitimde uzman bir ekibin hizmete sunduğu okul hakkında şu bilgiler verildi.

Kırıkkale’ye okul öncesi eğitiminde farklı bir bakış açısı kazandırmak için yola çıkıyoruz. Kurumumuzda okul öncesi eğitiminde kullanılan klasik yaklaşımlardan ziyade çocuklarımızın gelişimine fayda sağlayacak birden fazla yaklaşımın eklektik yöntem ile oluşturulmuş formunu kullanacağız. Ayrıca çocuklarımızın eğitim öğretim süreci haricinde duygu durumları, sosyal gelişimleri, bilişsel becerileri ve psikolojik anlamda her alanları dönem içerisinde takip edilecek olup gerekli psikolojik destek Psikologumuz tarafından sağlanacaktır.

Tüm hizmet çocuklarımız için

 Çocuklarımızın hayatlarının tüm alanlarında kullanacağı dikkat, konsantrasyon, hafıza, mantık-muhakeme, işlem hızı bilişsel beceleri Psikologumuz tarafından ölçüm yapılacak olup, bu alanların sene içerisinde gelişimi sağlanacaktır. Bunun yanında Kreşcepte uygulamamız ile velilerimiz çocuklarımız ile alakalı her türlü bilgilendirmeye gün içerisinde kolaylıkla ulaşabilecek ve gelişimini takip edebilecektir. Çocuklarımızın sadece dört duvar arasında sıkışıp kaldığı bir ortamdan ziyade kendilerinin öğrenme sürecine aktif katılım sağladığı, doğa ile iç içe olduğu, yaşayarak öğrendiği bir metod ile eğitim öğretim sürecimizi yürüteceğiz. Bunları yapmak zorundayız. Kolay değil sabahın sekizinden akşamın beşine kadar o minicik bedenler bir şeyler öğrenmek için o sıcacık yataklarından kalkacaklar.

Tüm ebeveynlerin içi rahat olsun

Çalışan ebeveynlerimiz çocuklarımızın en güzel çağında öğrenmeye aç olduğu dönemde kısıtlı zaman geçirmek zorunda kalıyorlar. Biz bunların görev ve bilincinde olarak hareket edeceğiz. Çalışan ebeveynlerimizin çocuklarını güvenli bir şekilde kurumumuzda ağırlayacağız. Hiçbir ebeveyn çocuğunun gerek bilişsel gerek duygusal gerekse sosyal gelişimi noktasında endişe etmemeli. Biz bunun garantisini veriyoruz. Kırıkkale’mize bir değer katacağımıza inancımız tam.

"Ekranla değil, akranla büyüyen nesiller için" sınıflarımızı rengarenk süsleyecek yavrularımızın hizmetine açılıyoruz.

Özel Kırıkkale Harikalar Diyarı Anaokulu

Kaynak: Haber Merkezi