Kırıkkale gürül gürül akan suya kavuşacak

F B I M G 1710600955479F B I M G 1710600960786

Kırıkkale halkın yıllardır yaşadığı içme suyu sıkıldıktan son vereceğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale belediye başkan adayı Harun Ulusoy bunu da Güneş Enerji sistemi ile çözecekler ve kamuoyuna vurguluyor. İçme suyu sorunun ilk öncelikli problemleri olacağını ifade eden başkan adayı Ulusoy bir Nisan'da göreve geldiklerinde yapacakları ilk işin su konusunu masaya yatırılmak olacağını söyledi.

Kırıkkale halkının yıllardır içme suyu sıkıntısını çektiğini bildiklerini ifade eden Harun Ulusoy bir Belediyesi olarak Kırıkkale Belediyesi'ne 15 yıl tanıyan bir yönetici olarak belediye başkanlığını kazanmaları durumunda halka gürül gürül çeşmesinden akan su imkanı sağlayacaklarını söyledi.

GÜLDÜR GÜLDÜR SU GELECEK

 Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, projeleri arasında açıkladığı güneş enerji sistemi (GES) projesine yönelik yeni detayları kamuoyu ile paylaştı.

GES PROJESİ NEDİR ?

 Ulusoy GES projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yapacağımız GES (güneş enerji sistemi) ile arıtma tesisinin aylık yaklaşık 12 -13 milyon TL arasında olan elektrik faturası bedelinden tasarruf edilecek olup, buradan elde edilecek gelirle arıtma sisteminin tam kapasite çalıştırılması ve halkımızın 24 saat akan temiz suya kavuşmasını sağlayacağız.” dedi.

Kaynak: Haber merkezi