Kırıkkale FK’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Geçtiğimiz hafta oynanan Ağrı 1970 – Kırıkkale FK karşılaşmasının ardından teknik direktör Efrahim Alkın istifasını sunmuştu. Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Alkın’ın istifası kabul edildi.

Sdf Eskisehir Au Engin Ant

Yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, kariyerinin büyük bölümünde altyapı ve U19 takımlarında görev yapan, son olarak Eyüpspor U19 Takımı’nı çalıştıran Engin Çalışır, Kırıkkale FK’nın yeni teknik direktörü olarak göreve getirildi.

607Cea3B A2B8 4B09 98De F352F0A15Def

BOZDAK 100. Faaliyetini Dinek Dağı’nda Kutladı
BOZDAK 100. Faaliyetini Dinek Dağı’nda Kutladı
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale FK’da yeni bir dönemin Engin Çalışır yönetiminde başlaması, kulüp camiasında merak ve heyecanla karşılandı. Yönetimin, genç oyuncularla çalışmadaki tecrübesiyle bilinen Çalışır’ın takıma yeni bir ivme kazandırmasını hedeflediği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi