TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale FK’da alınan kötü sonuçlar sonrası taraftar tepkisi yükseldi. Ligde düşme hattında yer alan kırmızı-lacivertli ekipte, son olarak Yeşilyurtspor karşısında sahasında alınan 1-0’lık mağlubiyet, camiada endişeleri artırdı.
Karşılaşmanın ardından taraftarlar, kulübün geleceği adına dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Yapılan açıklamalarda, Kırıkkale’nin öz evladı olarak nitelendirilen Nihat Baran’ın takımın başında olmadığı sürece Kırıkkale FK’nın ligde kalmasının zor olduğu vurgulandı. Taraftarlar, geçmiş yıllarda maddi beklenti gözetmeden takımın yanında olan ve her şartta sorumluluk alan Nihat Baran’ın yeniden göreve getirilmesi gerektiğini ifade etti.
Açıklamalarda, Kulüp Başkanı Serkan Gündüz’ün fedakârlıklarının farkında olunduğu belirtilirken, kulübü bu noktaya getiren yanlış kararların gözden geçirilmesi gerektiği dile getirildi. Taraftarlar, öncelikli hatanın Nihat Baran ile yolların ayrılması olduğunu savunarak, bu karardan bir an önce dönülmesinin şart olduğunu kaydetti.
Kırıkkale FK’nın ligde kalmasının bir istek değil, zorunluluk olduğu vurgulanan açıklamalarda, kulübün bu duruma gelmesine neden olan isimlerle yolların ayrılması çağrısı yapıldı. Taraftarlar, Nihat Baran’ı yeniden takımın başında görmek istediklerini güçlü ifadelerle dile getirdi.
Ligde 14. sırada yer alan Kırıkkale FK, mevcut tabloyla düşme hattında bulunurken, önümüzdeki haftalarda alınacak sonuçlar takımın kaderini belirleyecek.




