Başkent EDAŞ, Kırıkkale Merkez ilçesinde şu an 37 farklı noktada elektrik kesintisi yaşandığını bildirdi. Kesintilerin tamamının şebeke arızası kaynaklı olduğu belirtildi.

Kesinti yaşanan bölgeler arasında Bahçelievler, Gürler, Kızılırmak, Fatih, Kimeski, Fabrikalar, Yenimahalle, Çullu, Gülevler, Bağlar, Köyün Kendisi ve Ömerli mahalleleri ile birçok sokak yer alıyor. Başkent EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, arızaların ekipler tarafından yerinde tespit edildiği ve çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Yetkililer, “En kısa sürede enerjinin tekrar sağlanması için ekiplerimiz sahada yoğun şekilde çalışıyor. Veriler anlık değişiklik gösterebilir” uyarısında bulundu.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına arıza tespit çalışmalarının ivedilikle sürdüğü ve enerji akışının kademeli olarak yeniden sağlanacağı ifade edildi. Başkent EDAŞ, süreci yakından takip eden vatandaşlara anlayışları için teşekkür etti.

Kaynak: Başkent EDAŞ