Kırıkkale’nin merkez ilçesinde Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) sorumluluğunda bulunan enerji hatlarında şebeke arızaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanıyor.
Edinilen bilgilere göre, şu an itibarıyla kent genelinde 7 farklı bölgede elektrik kesintisi bulunuyor. Arızadan etkilenen sokak ve mahalleler arasında Kimeski, Fabrikalar, Kazmaca, Kızıldere ve Ömerli yer alıyor.
Şebeke kaynaklı olduğu belirtilen kesintiler için ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğü, enerji arzının en kısa sürede yeniden sağlanması için müdahalenin devam ettiği bildirildi.
Başkent EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, kesintilere ilişkin bilgilerin anlık olarak değişebileceği ve vatandaşların güncel durumu resmi kanallar üzerinden takip etmeleri gerektiği vurgulandı.
Şirket yetkilileri, yaşanan aksaklıktan dolayı vatandaşlardan anlayış beklediklerini ve sorunun en kısa sürede giderilmesi için tüm ekiplerin sahada aktif görevde olduğunu belirtti.