Başkent EDAŞ, Kırıkkale Merkez ilçesinde planlı bakım çalışmaları ve şebeke arızaları nedeniyle toplam 36 noktada elektrik kesintisi yaşandığını duyurdu.

Şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında Rauf Denktaş, Şehit Hikmet Kalaç, Yavuz Selim, Turgut Reis gibi birçok cadde ve sokakta 25 Eylül 2025 günü saat 09.30 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından enerji kademeli olarak yeniden verilecek.

Yahşihan’da Okul Servislerine Sıkı Denetim
Yahşihan’da Okul Servislerine Sıkı Denetim
İçeriği Görüntüle

Bunun yanı sıra Akşemsettin, Osmangazi, Kimeski ve Aşağımahmutlar mahallelerinde anlık şebeke arızaları nedeniyle de kesintiler devam ediyor. Başkent EDAŞ ekipleri arızaların en kısa sürede giderilmesi için sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kesinti saatlerine göre tedbir almalarını ve arızalara ilişkin gelişmeleri Başkent EDAŞ’ın resmi kanallarından takip etmelerini tavsiye etti.

İster misin, bu habere mobil jeneratör desteği veya kritik noktalarda öncelikli enerji sağlandığı bilgisini ekleyeyim mi? Haberi daha bilgilendirici hale getirir.

Kaynak: Başkent EDAŞ