Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi, Gama Doğalgaz / Elektrik Üretim Tesisinde İleri Düzey Yangın Söndürme ve Kurtarma Eğitimi Verdi

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, afet bölgelerine hızlı yardım sağlamak amacıyla sürdürdüğü bilgi ve tecrübe paylaşımını Gama Doğalgaz / Elektrik Üretim Tesisinde gerçekleştirdi. İleri seviye uygulamalı yangın söndürme ve kurtarma eğitimi, tesis çalışanlarına yönelik olarak düzenlendi.

Kırıkkale Belediyesi uzman ekipleri, Gama Doğalgaz / Elektrik Üretim Tesisinde görev yapan personele çeşitli konularda bilgi vererek, ileri düzey yangın eğitimi sundu. Eğitim, yangın anında doğru müdahale ve kurtarma operasyonlarını etkin bir şekilde gerçekleştirebilmek adına pratik becerilerin geliştirilmesini amaçlıyor.

Tesis çalışanlarına verilen eğitimle birlikte, acil durumlarda etkili ve koordineli bir şekilde hareket edebilmeleri için gereken donanım ve becerilere sahip olmaları hedefleniyor. Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi, afetlerle başa çıkma konusundaki bilgi ve deneyimlerini paylaşarak, şehirdeki kuruluşların acil durum yönetimine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

416699997 783448240491172 3189701662315431511 N

Kaynak: Haber Merkezi