12 yılı aşkın bir süredir sektörde edinilen deneyim ve tecrübelerimizle, sizi içine alan, sıcak yuvalar inşa etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Tam Profesyonel Ekip !

Uzman mühendis kadrosu ve deneyimli personel ekibi ile, mimari projenizin başlangıç aşamasından (LİHKAB-TUS-Harita Mühendisliği) son aşamasına kadar olan tüm süreçte sizlere profesyonel destek sağlıyor.

Ruhsat Almak Dert Değil !

Kırıkkale Alp Mimarlık müşterilerine ruhsat alımı için gerekli olan İnşaat (Statik) Projeleri, Elektrik Tesisat Projeleri, Mekanik Tesisat Projelerinide titizlikle hazırlayarak sunuyor;arsanız için gereken jeolojik etüdü gerçekleştirerek projenizin her aşamasında sizinle birlikte ilerliyor.

Kırıkkale'de Anahtar Teslim Proje Hizmeti !

Projelerinizi ruhsat aşamasına taşıdıktan sonra, isteğe bağlı olarak inşaat sürecinde de size yardımcı oluyor ve projelerinizi Anahtar Teslim şeklinde tamamlayarak, yuvanızı en baştan en sona kadar birlikte şekillendiriyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışımızla, sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak için buradayız. Alp Mimarlık olarak, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için her aşamada yanınızdayız.

Detaylı Bilgi İçin : https://www.alpmimarlik.net/

ANAHTAR TESLİM İNŞAAT (1)-1

Kaynak: Haber Merkezi