Keskin'in bayan adayı iddialı; su sorununu bir yılda çözeceğiz

I M G 20240127 W A0045

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabap Yücel Gedikali ilçesine hizmet yapmakta ve sorunları çözmekte oldukça kararlı .

Keskin'in nasırlaşan su sorununu bir yıl içerisinde çözeceğini iddia eden başkan adayı Gedikali ulaşım doğalgaz gibi insani İhtiyaç olan projelerin çözümünün en çabuk sürede yapılacağını söyledi .

Esnaf ziyaretlerine devam eden başkan adayı Gedikali " İlçemizin en öncelikli sorunlarından biri olan Su sorunu bir sene içerisinde çözülecek. Altuntaş, Yenimahalle ve Bozkurt mahallesi Yüksek kodlarına su deposu yapılarak yaz aylarında bu mahallelerin susuz kalmasının önüne geçilecektir."dedi.

Gedikali projelerinin devamını ise şu şekilde dile getirdi ."Keskin’in ivedilikli sorunlarından birisi olan imar planı, çevre ve şehircilik müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yeniden yapılandırılacak, ilçemiz harabelerden temizlenecek Keskin’ni hakettiği güzel ve temiz görüntüye kavuşturacağız.Doğalgaz çalışmalarını hızlandırarak. Keskin’in 6 mahllesinin doğalgaza kavuşması için KIR-GAZ ile görüşmeler ivedi olarak sağlanacaktır.Ulaşım sorun olmaktan çıkacak. "şeklinde konuştu.

I M G 20240127 W A0040

Kaynak: Haber Merkezi