AK Parti Keskin Belediye Başkan adayı Ekmel Cönger seçim çalışmalarına seri şekilde devam ediyor.

Cönger Keskinli vatandaşlarla gece gündüz sohbetlerine devam ettirerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istemeye devam ediyor.

Cönger'in AK Parti'de büyük emeği bulunuyor .Uzun yıllar AK Parti'de siyaset yaptığı için tecrübesi olduğunu belirten Cönger Keskin Belediyesi'nin AK Parti'nin belediyecilik hizmetlerinden bundan sonra daha çok faydalanabilmesi için seçmenden destek istiyor. AK Parti'nin Türkiye Yüzyılı projesinde Keskin Belediyesi'nin de bu çatı altında olması için gayret gösteriyor. Cönger " Keskin belediyesine büyük bir yenilik getireceğiz. Liyakat esaslı bir yönetim kuracağız ciddi projelere imza atacağız."F B I M G 1709626148313 dedi

Cönger Keskin'i yakından tanıyor. Keskin'in her Mahallesi'ni , her sokağını karış karış bildiğini belirten Ekmek Cönger seçmenin kendisine Belediye Başkanı olarak görev vermesi durumunda Keskin'e ciddi hizmetler getireceğini ve ilçenin yıllardır bekleyen sorunlarını çözeceğini ifade etti .

F B I M G 1709626153130

Keskin Belediyesinin kurumlaşacagını belirten Başkan Adayı Cönger kendisinin siyasi çevresinin belediye başkanlığında en büyük avantajı olacağına dile getirdi.Cönger gündüz vatandaş ve esnaf ziyaretleri yaparken akşamlarda ev toplantıları ile seçim propagandasına devam ediyor. AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Ekmel Cönger ilçede bulunan atölyeleri Tesisleri sivil toplum örgütlerini kamu kurumlarında aralıksız ziyaret ederek projelerini anlatıyor.

Kaynak: Haber merkezi