Keskin'de Demokrasi güzelligi, Cönger rakipleri ile buluştu

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin devamında göreve başlayan belediyelerde bazı başkanlar makamları bizzat teslim etmezken Keskin'de bu konuda bir demokrasi güzelliği yaşandı.

AK Parti'den Keskin Belediye başkanlığını kazanan Ekmel Cönger 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde değişik partilerde belediye başkan adayı olarak sandığa giden rakiplerini iftar sofrasına davet ederek bir demokrasi güzelliğinin yaşanmasına vesile oldu. 

Cönger'in daveti adaylar arasında kabul gördü ve birlikte iftar yaptılar. Devamında ise Keskin'in sorunlarının çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

F B I M G 1712379090837

Ekmel Cönger iftar sonrasında yapmış olduğu açıklamada Keskin'de her zaman birlik ve beraberliğin hakim olduğunu seçimlerin bittiğini kendisinin tüm Keskin'in Belediye Başkanı olduğunu farklı fikirlere ve görüşlere ise her zaman açık olduğunu dile getirerek "Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ve belediye başkan adayı arkadaşlarımızın katılımıyla iftar yemeğinde bir araya geldik. Bugünde yarında Keskin'imiz için bir arada olmaya ne yapılabilir noktasında fikir alışverişinde bulunup Keskin için bir olmaya birlik olmaya devam edeceğiz."dedi.

Kaynak: Haber merkezi