Keskin'de belediye yok,hizmet yok

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şebap Yücel GedikaliI M G 20240217 W A0005Mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Keskin Bozkurt Mahallesi'ni ziyaret eden başkan adayı gördüğü manzara karşısında tepkisini şu şekilde dile getirdi.

I M G 20240217 W A0008

" Keskin'in mahallelerinin durumu içler acısı. Vatandaş ev yapmış çıkacak merdiven yok. Yol yok. Hizmet dersen sıfır. Keskin de hizmet de yok, belediyede yok."dedi.

Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan ilçenin tek belediye başkan adayı özellikle bayanları dinlemeye büyük bir özen gösteriyor.

Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Şahap Yücel Gedikali Keskin tarihi bir ilçe olmasına rağmen Türkiye ve dünyaya mal olmuş insan potansiyeli olmasına rağmen beklediği hizmeti ve Şehircilik anlayışının göremediğinin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Gedikali gittiği her yerde belediyeden şikayetle karşılaştığını ifade ediyor. " Keskin Belediyesi sınıfta kalmış durumda . Belediyeyi başkanı değil , birileri yönetiyor. Perde arkası yönetime son vereceğiz. Bayanları emeğe dayalı önce üretime sonra ekonomiye kazandıracağız. Yollarımız, caddelerimiz ,parklarımız adeta dökülüyor. Biz geldiğimizde belediyeye bir bayan eli değecek. Belediye kurumlaştıracağız .Hizmeti yaygınlaştıracağız."şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi