AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

F B I M G 1704915211882

Gazetecilik mesleğinin büyük bir özveri ve meşakkat olduğunu belirten Karayol geçtiğimiz yılda aynı gün basın toplantısı yaparak Kırıkkale'nin yerel ve ulusal Medya temsilcileriyle bir araya gelmişti .

Gazetecilere günün anısına hediye taktim eden Merih Karayol kendisinin adaylık mücadelesi verdiği bu süreçte destek olan tüm medya mensuplarına teşekkür etti.

Karayol yaptığı açıklamada " Tecrübelerim ışığında bilgimi ve siyasi çevre mi Kırıkkale'ye hizmete taşımak istiyorum. Bunun için Kırıkkale Belediye Başkanı olmak için önce aday ,devamında başkan seçilirsem Başkent'te almış olduğum birikimler Kırıkkale'de hayat bulacak ve bunu birçok projede göreceksiniz hayata geçireceğim .Kırıkkale Başkent Ankara'nın yanı başında yükselen bir değer olacak. Bir belediyeci olarak Kırıkkale'de sorunlarla uzaktan takip ediyorum. Belediye kökenli bir aileden olduğum için belediyecilik bizim ruhumuzda var. Kırıkkale halkından aday olduğum gün desteklerini istiyorum ."şeklinde konuştu.

Karayol konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi