Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde yaşanan su ihtiyacına çözüm amacıyla önemli bir adım atıldı. Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, ilçeye su takviyesi yapıldığını duyurarak vatandaşlara müjde verdi.
Başkan Özçelik yaptığı açıklamada, “İlçemizin su depolarına yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan Tuzlataş Mevkii’ndeki Yılmaz Hasgül’e ait kuyudan, yeni bir su hattı döşenerek su takviyesi sağlanmıştır” dedi.
Açıklamasında vatandaşlara da çağrıda bulunan Özçelik, “Tüm hemşehrilerimizden su kullanımında ihtisatlı ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyorum” ifadelerini kullandı. Su takviyesi için arazi ve kaynak desteği sağlayan Yılmaz Hasgül’e de teşekkür eden Özçelik, bu katkının ilçeye büyük fayda sağladığını belirtti.
Karakeçili Belediyesi, su sıkıntısına karşı yapılan bu takviyenin hem yaz aylarında su teminini rahatlatacağını hem de mevcut kaynakların daha verimli kullanılmasına katkı sağlayacağını vurguladı.