İYİ Parti'nin Kırıkkale Belediye Başkan adayı Yavuz Kuzucu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşat Zorlu'nun katılımıyla gerçekleşecek Seçim İrtibat Ofisi açılışı için tüm hemşehrilerini davet etti. Açılış etkinliği, Bu gün saat 14.00'te gerçekleşecek ve yemekli bir organizasyonla düzenlenecek.

Yavuz Kuzucu, Seçim İrtibat Ofisi Açılışı İçin Hemşehrilerini Bekliyor

İYİ Parti'nin Kırıkkale Belediye Başkan adayı Yavuz Kuzucu, seçim kampanyası kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Kuzucu, "10.02.2024 Cumartesi günü Saat: 14.00‘de Genel Başkan Yardımcımız, Parti Sözcümüz Sn. Prof. Dr. Kürşat Zorlu’nun katılımlarıyla Seçim İrtibat Ofisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışımız yemeklidir. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir." ifadelerine yer verdi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşat Zorlu da Katılacak

Seçim İrtibat Ofisi açılışı için İYİ Parti'nin üst düzey isimlerinden biri olan Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşat Zorlu'nun da etkinliğe katılacak olması, açılışın önemini arttırıyor. Hemşehrilerin, parti yöneticileri ve adaylarıyla bir araya gelme fırsatı bulacakları bu etkinlik, aynı zamanda seçim sürecinde vatandaşlarla doğrudan iletişim kurma amacını taşıyor.

Kaynak: İyi Parti İl Başkanlıgı