Kırıkkale Belediyesi yeni yönetim anlayışı ile her alanda çalışmalarına devam ediyor .Kırıkkale eski belediye başkanı Mehmet Saygılı döneminden kalanF B I M G 1716923061748 belediye binasındaki hurda ve çöpler yeni yönetim tarafından toplantılarak kamyonlarla geri dönüşüme gönderildi.

F B I M G 1716923053844

Konu hakkında Kırıkkale Belediye Encümeni Ümit Duman Belediye İdare Binasının çatı katında 15 kamyon kullanılmayacak durumda olan malzeme çıktığını ve ayrıştırma yapıldıktan sonra tekrar kazandırılacağını belirtti.

Konu ile ilgili Kırıkkale Belediye Encümeni Ümit Duman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamada bulundu.

Duman "Belediyemizin İdare Binasının 9.Katı Olan Çatı Katına Yıllar Boyunca Kırık, Dökük, Kullanılamayacak Durumda Olan Malzemeler Konulmuş. Allah Başkanımız Ahmet bey ve Ekibinin Dönemine Nasip Etti ve
15 Kamyon Dolusu Malzeme Boşalttık ve Malzemelerden Kullanabileceklerimiz İçin Ayrıştırma Yaparak Belediyemize Tekrar Kazandırmaya Çalışacağız."dedi. Belediye binasının çöplük konumuna getirilmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Çöpler indirirken olayı gören vatandaşlar tepkilerini "Belediye çöplüğe dönmüş yönetenlerin haberi yok." gibi konuşmalarla eleştiriler.

Kaynak: Haber merkezi