Kırıkkale Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile şehrin içme suyunu sorununu  çözmek için kolları sıvadı. Kırıkkale Belediyesi'nde geç saatlere kadar proje üzerinde çalışmalar devam ediyor.

İSKİ 'den Kırıkkale'ye gelen ekip Kırıkkale Belediyesi Ahmet Önal başkanlığında çalışmalarına hız verdi.

Kırıkkale Belediye BaF B I M G 1717702032006şkanı Ahmet Önal akşam saatlerini yapmış olduğu açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) köklü kuruluşu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) nin deneyimlerinden sahada faydalanıyoruz."dedi.

F B I M G 1717702038866

Önal açıklamasının devamında "Gelecekte ve günümüzde kentimizde kesintisiz su temininin sağlanması amacıyla Yeşil Vadi İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde yaşanan problemlerin çözümü ve şehir şebeke hattının 

en az etkiyle yenilenmesi konularında şehrimize davet ettiğimiz İSKİ heyeti ile görüş alışverişinde bulunduk.Kırıkkalemizin en önemli sorunlarının başında gelen su sorununun çözümü için oluşturduğumuz heyetle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu kapsamda proje ve yatırımlarımız ile sorunu çözüme kavuşturmak için kollarımızı sıvadık." Şeklinde konuştu.

F B I M G 1717702045891

Kaynak: Haber merkezi