İmza kampanyası devam ediyor
Kırıkkale 97 sivil toplum örgütünün başlatmış olduğu imza kampanyası Cumhuriyet Meydanı sevgi yolunda devam ediyor.
İsrail'in Gazzede yapmış olduğu insanlık dışı katliamları protesto etmek amacıyla başlatılan kampanyada toplanan imzalar Birleşmiş Milletler'e, Cumhurbaşkanlığına ve Kırıkkale Belediye Meclisine iletilecek.
İmza kampanyasına Kırıkkale halkı yoğun ilgi gösteriyor. 97 Sivil Toplum Örgütü adına konuşan Anadolu FM Yönetim Kurulu Naşkanı Mustafa İşler her atılan imzanın İsrail'e atılmış bir bomba niteliği taşıdığını belirterek vatandaşları kampanya desteğe davet etti.
İmza kampanyasının bulunduğu standın yanında İsrail'in gazetede uyguladığı vahşete ait fotoğraflar ve İsrail'e destek veren, boykot edilen firmaların isimleri yer alıyor.