Kırıkkale'nin Türkiye'de sembolü haline gelen İslami Değerler Külliyesi açılıştan bu tarafa ortalama 4 aylık süre içerisinde 48.000 ziyaretçiyi kabul etti.

Yüksek ilginin olduğu Külliyede çocuklara her türlü ikramlarda bulunuluyor. Ziyarete gelen çocuklara ikramlarda bulunmak amacıyla çocuk ürünlerine yönelik bağış marketi açıldı. Bu markette çocuklar istediklerini alıyorlar. İsterse para ödüyor, istemezse ödemeyebiliyorlar.

Whatsapp Image 2024 02 02 At 18.09.06

 Kırıkkale'nin tanınmış firmalarından Selenler firmasının sahiplerinden İbrahim Selen marketi tamamen çocukların sevdiği ürünlerden doldurarak bağışta bulundu. İbrahim Selen'in bağış yaparak ikramda bulunduğu Market çocuklar tarafından oldukça beğenildi. Ziyarete gelen aileler ise marketin bağış sistemi ile çalıştığını duyunca önce hayret ediyor sonra ise sistemi kuranlara, İslami Değerler Külliyesi yöneticilerine , bağışta bulunan iş adamlarına ve hayırseverlere teşekkürlerini iletiyorlar. Çocuklar ise ilk defa bir ürünü raflardan ücretsiz almanın mutluluğunu yaşıyorlar. Çocuklar veya aileler isterse alınan ürünün ücretini ödeyebiliyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi