Herkesin ,herkesimin belediye başkanı olacağım

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy projelerini anlatmaya devam ediyor özellikle yaşlılar ve engellilerden su parası almayacağı beyanatı ile ilgililerin üzerine toplayan Harun Ulusoy Kırıkkale'de yaşayan herkesin Belediye Başkanı olacağını asla ayrım yapmayacağını ifade etti.

Harun Ulusoy 20 yıllık Belediyesi tecrübesi ışığında Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik modeline uyum sağlayarak Kırıkkale'de belediyecilik alanında devrim yapacak projeleri hazırladıklarını ifade etti .

Ulusoy yaptığı ziyaretlerde "1Nisandan itibaren Kırıkkale'de eşit hizmet dönemi başlayacak ne merkez İhya olacak ne de kenar mahalleleri mahrum kalacak. Partili partisiz Kırıkkale'de herkesin belediye başkanı olacağım. Herkese eşit hizmet götüreceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu benim seçim beyanatım değil .Benim Kırıkkale'ye olan sevgim ve insani bir açıklamamdır . Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale'de Özgül ağırlığı olan ve her hanede ağırlığı olan bir partidir."şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi