Hasandede Köy'ü Kameralarla donatıldı

Hasandede Köyü'nün mahallenin giriş ve çıkış noktalarına kameralar yerleştirildi.

Hırsızlara önlem için yapılan kameraların yer tespiti köy muhtarı Hasan Özcan ve yetkililer tarafından belirlendi .

Muhtar Hasan Özcan yaptığı açıklamada "Hasandede Köyümüz Bahçelievler Mahallesinde yaşanan hırsızlık olaylarına tedbir için 5 adet olmak kaydıy ile 4 adeti Jandarma ile tesbit ettiğimiz Bahçeli evler Mahallesi giriş ve çıkışlaŕına 1adetide Muhtarlık, Türbe ve Camii bölgelerini görüntüleyecek şekilde Mobese kameralarımızı taktırdık.'dedi.

Hatırlanacağı gibi Hasandede köyünde birçok hırsızlık olayı meydana gelmiş, mahalle içlerine kadar giren hırsızlar evlerde bulunan önemli eşyaları ve paraları çalmışlardı.haber yaz

ChatGPT

Elbette, bir haber yazalım:

Hasandede Köyü, Güvenlik Kameralarıyla Donatıldı: Hırsızlık Olaylarına Karşı Önlem Alındı

Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Hasandede Köyü, son zamanlarda yaşanan hırsızlık olaylarının ardından güvenlik önlemlerini arttırıyor. Köy muhtarı Hasan Özcan önderliğinde, köyün giriş ve çıkış noktalarına 5 adet MOBESE kamerası yerleştirildi.

Özcan, yaptığı açıklamada, "Hırsızlık vakalarına karşı tedbir amaçlı olarak Bahçeli Evler Mahallesi'nin 4 farklı noktasına, biri de Muhtarlık, Türbe ve Camii bölgelerini gözlemleyecek şekilde toplamda 5 kamera yerleştirdik." dedi. Köy içlerine kadar giren hırsızların evlerden önemli eşyaları ve paraları çaldığı hatırlatıldı.

Köy sakinleri, alınan bu önlemlerin kendilerini daha güvende hissettirdiğini ifade ederken, Jandarma'nın da bu güvenlik kameraları sayesinde daha etkili bir şekilde köyün güvenliğini sağlayacağı düşünülüyor

Kaynak: Haber Merkezi