Harun Ulusoy'a Kırşehirliler desteği
I M G 20240225 W A0096
Kırıkkale yaşayan Kırşehir kökenli vatandaşlar Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye başkan adayı Harun Ulusoy için toplantı organize ettiler.
I M G 20240225 W A0108
Kırşehir'de Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Zekeriya Yıldız'ın organize ettiği programda Kırşehir camiasının bu seçimde Harun Ulusoy'a destek vereceği ifade edildi.
Toplantıda bir konuşma yapan Zekeriya Yıldız adaylar içerisinde kendilerine en yakın olarak Milliyetçi Hareket Partisi adayı Harun Ulusoy'u gördüklerinden dolayı hemşehrilerinin bu yönde destek kararı aldığını söyledi .
I M G 20240225 W A0098
Zekeriya Yıldız aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi 3. sıra Belediye Meclis Üyeliği Aday listesinde yer aldı. Geniş katılımı toplantıya bir konuşma yapan Harun Ulusoy 20 yıllık belediyecilik tecrübesi ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin Üretken Belediyecilik anlayışını harmanlayarak Kırıkkale'ye Çağdaş hizmetler getireceğini ifade etti. Kırıkkale'nin her sokağını , caddesini, mahallesi'ni parkını en ince detayına kadar bildiğini ifade eden Harun Ulusoy Belediye Başkanı olması durumunda Kırıkkale'nin hizmette devrim yaşayacağını ve ciddi projelere imza atacaklarını vurguladı.

Kaynak: Haber merkezi