Harun Ulusoy'a Keskin destek ziyareti

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve AK Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı ve Keskin Belediyesi Muhasebe Müdürü Ali Şanal Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy'u ziyaret ederek karşılıklı sohbet ettiler.

F B I M G 1707844759399

Dede Yıldırım ,siyasette Harun Ulusoy gibi belediye tecrübesi olan bir siyasetçinin belediye talip olmasının doğal ve yerinde bir karar olduğunu dile getirdi. F B I M G 1707842953324

Dede Yıldırım'ın ziyaretinden son derece memnun olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ise Dede Yıldırım gibi siyasette tecrübeli, ömrünün uzun bir dönemini belediyecilik hizmetlerine vermiş önemli bir şahsiyetin ziyaretinden memnun kaldığını önerilerini dikkate alacağını dile getirdi. 

Harun Ulusoy , Yıldırım ile beraberindeki heyete seçilmesi durumunda yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Dede Yıldırım Ulusoy Belediyesi ile tecrübesinin büyük bir avantaj olduğuna vurgu yaparak başarılar diledi. Hatırlanacağı gibi Dede Yıldırım Keskin siyasetinin birkaç dönemine imzasını vurmuş siyasetçi kökenli bir aileden geliyor .Yıldırım 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde aday olmayacağını açıklamıştı.

Kaynak: Haber merkezi