MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, SMA Yigit için Düzenlenen Kermese Katıldı

Alt Başlık: Harun Ulusoy, Kırıkkale'de SMA Hastası Yigit Hamza İçin Gerçekleştirilen Kermes Etkinliğine Destek Verdi

[Şehir], [Tarih] - MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası olan @sma.yigit_ _ bebeğimiz için düzenlenen kermes etkinliğine katıldı. Anlamlı etkinlikte, gönüllülerin düzenlediği kermese destek veren Ulusoy, Kırıkkale'nin tek SMA hastası olan küçük Yiğit Hamza'ya yönelik duyarlılık gösterdi.

Harun Ulusoy, etkinlikte yaptığı açıklamada, "SMA hastalığıyla mücadele eden minik Yiğit Hamza için düzenlenen bu kermese katılarak, bu anlamlı etkinliği gerçekleştiren gönüllülere teşekkür etmek istedim. Küçük Yiğit Hamza ve ailesinin yaşadığı zorlu süreçte, dayanışma içinde olmak, onlara destek olmak hepimizin sorumluluğudur" dedi.

Ulusoy, SMA hastalığına dikkat çekerek, Kırıkkale ve Türkiye genelindeki vatandaşlardan bu konuda duyarlılık beklediğini ifade etti. Adaylık sürecinde toplumla bütünleşik projelerin önemine vurgu yapan Ulusoy, sağlık sorunlarıyla mücadelede sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Kermeste elde edilen gelirin, SMA hastalığıyla mücadelede kullanılacağını belirten Harun Ulusoy, Kırıkkale'nin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü olacağına olan inancını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi