Harun Ulusoy seçim çalışmalarına başladı

F B I M G 1706440608737

Geçtiğimiz hafta annesini kaybeden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy taziye ziyaretlerinin sona ermesinin ardından siyasi kulvarda çalışmalarına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy esnaf ziyaretlerine ağırlık vermeye başladı. Günboyu şehir merkezinde esnaflarla sohbet etti. Ulusoy Cumartesi pazarında ve Pazar pazarında vatandaşlarda bir araya gelerek belediye başkanının olması takdirde yapacağı çalışmaları anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Üretken Belediyeciliğini Kırıkkale'ye taşımaya kararlı olduklarını belirten Harun Ulusoy yaptığı açıklamalarda kendisinin 20 yıla yakın belediyecilik tecrübesi olduğunu ve bunu başkan olarak hizmete yansıtmayı düşündüğünü dile getiriyor. Kırıkkale'nin altyapı problemlerinin yeniden ele alınması gerektiğini ve ciddi bir yatırım yapılması gerektiğini belirten Harun Ulusoy amacının halka hizmet olduğunu vurguluyor.

 Belediye hizmetlerinin tecrübe istediğini belirten Harun Ulusoy Kırıkkale Belediyesi'ne yakının tanıdığını ve gerek Kurum içerisinde gerek Kırıkkale'de çözülmesi bekleyen sorunların çözüm formüllerini yakından bildiğini ifade etti. MHP'li belediye başkan adayı Yarın Ulusoy belediyecilikteki başarısında en büyük faktörün tecrübesi olduğuna vurgu yapıyor.

Kaynak: Haber Merkezi