Bu hafta Türkiyenin ana akım görsel ve yazılı medyasında gündem MHP Kırıkkkale Milletvekili Av.Halil Öztürk’tü 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bu hafta Türkiye çapında en çok konuşulan milletvekiliydi. Daha önce yapılan anketlerde de halkın teveccühüne en çok mazhar olan siyasetçilerden olarak dikkat çeken Halil Öztürk, bu haftaki performansıyla da göz doldurdu. 

TBMM Genel Kurulu’nda Filistin - İsrail Savaşına Dikkat Çekti

Milliyetçi Hareket Partisi’nin öne çıkan milletvekillerinden ve hatiplerinden olan Öztürk, parti grubunun da en çalışkan milletvekilleri arasında yer almakta. Hem verdiği kanun teklifleri ile, hem bakanlıklar ve genel müdürlükler nezdindeki girişimleri ve çabalarıyla başta seçim bölgesi Kırıkkale olmak üzere partisinin idaresindeki tüm belediyelere fayda sağlamaktadır. İlinin sorunlarını da yakından takip eden Öztürk bu hafta Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına TBMM Genel Kurulu’nda İsrail’in uzun zamandır Filistin’de süren katliam ve zulümlerini dile getirmiştir. İslam ülkelerini Türkiye önderliğinde göreve davet eden Öztürk zulme daha fazla kayıtsız kalınmaması gerektiğini ifade etmiştir.

TikTok İle İlgili Kanun Teklifi Kamuoyunda Yoğun İlgi Gördü…

Ayrıca bir süredir hazırlık çalışmalarını yürüttüğü TikTok ve sosyal medya uygulamaları ile alakalı kanun teklifini de TBMM başkanlığına veren Öztürk bu teklifiyle başta ana akım medya başta olmak üzere tüm yerel basınlarda geniş yer bulmuştur. Teklifi her açıdan değerlendirilen ve tartışılan Öztürk kamuoyunun dikkatini bu noktaya çekmeyi başarmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel dayanak noktası olan kültür milliyetçiliği hassasiyetini teklifinin temel gerekçesi olduğunu tüm kamuoyuna ifade etmiştir.

Kaynak: Haber merkezi