Halil Öztürk CHP'ye tepki gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda CHP'ye yüklendi .

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Atatürk ilkelerinden uzaklaştığını Yahudi lobilerle işbirliği yaptığını Amerika ile koltuk temasında olduğu ve Fetö ile hareket ettiğini ifade etti.

 Kırıkkale'nin vatanperver ,milliyetçi olduğunu hatırlatan Halil Öztürk " Kırıkkale'deki rakibimiz Cumhuriyet Halk Partisi .Burada mesele sadece Ahmet Önal değil .Ahmet Önal'ın bir partisi var o da Cumhuriyet Halk Partisi .Bugün bölücülerin içinde olduğu bir parti . Bölücülerle ittifak halinde olan bir parti.

F B I M G 1709399632049

Sayın Ahmet Önal Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekilidir .Cumhuriyet Halk Partisi de bugün geldiği noktayı sizde benden çok daha iyi biliyorsunuz. Atatürk'ün ortaya koyduğu kurucu değerlerde milli ve manevi değerlerden fersah fersah uzak ."dedi.

Halil Öztürk CHP'yi hedef alan konuşmasının devamında "Tamamen HDP , PKK çizgisinde bir parti. 'Türkler Ermenileri katletti ' diyen bir Canan Kaptancıoğlu var. Kaftancıoğlu'nun Fotoğrafını gördünüz herhalde Ahmet Beyle. Görmeyen var mı ? 

Çünkü aynı şeyi düşünmüyoruz. Biz karakolda doğru mahkemede şaşmıyoruz .Kırıkkale'de Milliyetçi , Ankara'da solcu olmuyoruz. Biz Diyarbakır'da da Türk Milletçisiçiyiz Kırıkkale'dede. 

Ahmet Önal'ın CHP'si Sezgin Tanrıkulu'nun Partisi Cumhuriyet Halk Partisi. Vekiller partilerin programını uygular.Ben bir partinin milletvekili olarak haddimin ortaya koyduğu parti programının dışında liderin ortaya koyduğu ve belirlediği politika dışında bir politikayı takip edebilir miyim ?Bunu konuşabilir miyim Bunu geniş kitlelere yayabilir miyim?

F B I M G 1709399620716Kırıkkale'de bir söylem ortaya attılar. Ahmet Önal düğüne cenazeye gidiyormuş .Allah aşkına düğüne cenazeye gitmeyen mi var ?Ancak milletvekiline görevi düğün cenaze değildir. Asli görevi kanun çıkartmaktır. Bulunduğu şehrin haklarını savunmaktır.

F B I M G 1709399644158

Kırıkkale MHP’ye her zaman güvendi ve inandı. MHP’de hem yerel yönetimler de hem de genel siyasette Kırıkkale’yi hiç mahcup etmedi. Görüyoruz ki 31 Mart’ta Kırıkkale MHP ve Harun Ulusoy diyecek. Üretken belediyecilik ile Kırıkkale hizmete kavuşacak."dedi.

Kaynak: Haber merkezi