Hacılar kasabasında seçim hareketlendiF B I M G 1707853080610

Kırıkkale'de her seçimin hareketli geçti Hacılar kasabasında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimler için de hareketlilik gözleniyor.

F B I M G 1707853076872

Gündüz evlerde ve kahvehanelerde devam eden siyasi sohbetler akşam saatlerinde ise kasabada toplu yürüyüşlerle geceye renk katıyor. Havai fişekler eşliğinde sloganlarla yapılan yürüyüşlerde Kasabanın aileleri değişik partilerin adaylarına desteklerini yürüyüşü yapıyorlar.

F B I M G 1707853019386

AK Parti ,Cumhuriyet Halk Partisi'nden sonra da mevcut MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu'ya da yürüyüşlü destek geldi .

Bodur Ailesi aldığı karar gereği Mehmet Koyuncu'yu destekledi ve bunu da yine geleneksel akşam seçim yürüyüşü ile gösterdi. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu yürüyüş hakkında şu açıklamada bulundu.

Koyuncu "Kutlu yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan destekleriyle gücümüze güç katan;

 İbrahim Bodur ve Ailesi, Nejdet Bodur ve Ailesi, Naci Bodur ve Ailesi, Neyfel Bodur ve Ailesi, Veli Bodur ve Ailesi, Mustafa Bodur ve Ailesi, Nisan Bodur ve Ailesi, Yağız Bodur ve Ailesi, Mehmet Karakurt ve Ailesi, Musa Karakurt ve Ailesi, Murat Ulusoy ve Ailesi, İbrahim Yurdakul ve Ailesi, Ahmet Bodur ve Ailesi, Burak Köse ve Ailesine teşekkür ediyorum. 

Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun. "dedi. 

Kaynak: Haber merkezi