Sulakyurt Haberleri

sulakyurt haberleri ve güncel sulakyurt gelişmeleri, sulakyurt ile ilgili tüm video, sulakyurt fotoğrafları ve sulakyurt haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, her hafta olduğu gibi bu hafta da ilçeye kurulan Cuma pazarında esnaf ve...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi Güzelyurt Köyü Camii'nde düzenlenen Yaz Kur’an Kursu'na Sulakyurt İlçe Vaizi Bilal Bülbül ziyaret gerçekleştirdi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde ,Kaymakam Hasan Burak Bilir ve İlçe Müftüsü Sadettin Yüce, ilçenin merkez ve köylerindeki camileri ziyaret ederek Yaz...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Kaymakam Hasan Burak Bilir'in başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Gündem

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte Aşure Günü coşkuyla kutlandı.

Kırıkkale

2024 Yaz Kur’an Kursları devam ederken, Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi İlçe Müftülüğüne bağlı merkez ve köy camilerinde kurs gören öğrencilere ziyaretler...

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi müftüsü Sadettin Yüce, ilçe merkezinde bulunan Yaz Kur'an Kurslarını ziyaret etti.

Gündem

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz dualarla ve hatimlerle anıldı.

Gündem

Sulakyurt Belediyesi, Kırıkkale'nin ilçesi olan Sulakyurt'ta aziz şehitlerini anmak amacıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner'in talimatları doğrultusunda yol ve asfalt yapımı hız kesmeden devam ediyor.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi Kaymakamı Hasan Burak Bilir, Sulakyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti.

Gündem

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla, Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde şehitler ve gaziler dualarla ve hatimlerle anıldı.

Sulakyurt

Sulakyurt Belediye Başkanı Sayın Seyfettin Çetiner, eşi Yasemin Çetiner ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Cuma pazarı esnafını ve ilçe...

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Yaz Kur’an Kurslarında eğitim alan öğrencilere, "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" adlı bir sunum...

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Kösedurak-Battalobası arasındaki asfalt pekiştirme, aşınma ve genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Deredüzü Köyü’nün Kurt Kuyusu mevkiinde yangın çıktı.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) çalışanları ve çiftçilere daha rahat ve konforlu bir hizmet sunmak amacıyla elektronik kantar...

Kırıkkale

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı Köyü sakinlerinden Ömer Öztürk, hakkın rahmetine kavuştu.

Sulakyurt

Cuma pazarı gezisini gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçenin pazar esnafı ve güzel insanların buluşma noktası oldu.

Kırıkkale

2024 yılı Yaz Kur’an Kursları, 1 Temmuz Pazartesi günü Sulakyurt dahil olmak üzere tüm yurtta başladı.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde çiftçilere daha rahat ve konforlu bir alan sağlayacak olan elektronik kantar tesisi, bugün itibariyle faaliyete geçti.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, elektronik kantar için hazırlanan alanda yeni kantarın montaj işlemleri hızla devam ediyor.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Kalekışla ve Kıyıhalilinceli köylerinde meydana gelen arazi yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi, altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sulakyurt

Kırıkkale, Sulakyurt İlçe Müftülüğü'nde cezaevi vaizi olarak görev yapan Molla Şimşek, 2024 Haziran ayında Kırıkkale İl Müftülüğü'ne tayin edildi.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi, 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan yaz Kur’an kursları ile çocukları manevi bir atmosferle buluşturmaya hazırlanıyor.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesindeki sanayi bölgesinde  meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi, aynı anda devam eden üç önemli projeyle ilçenin gelişimine katkı sağlamaya hız kesmeden devam ediyor.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, çiftçiler için önemli bir yatırım hayata geçiyor.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında gençlik buluşması gerçekleştirildi.