Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Asayiş

Polisin uygulama yaptığını fark eden alkollü sürücü uygulama noktasına 60 metre kala araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışırken polis ve...

Asayiş

Polis ve şüpheliler arasında yaşanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları kameraya yansıdı.

Asayiş

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Nisan - 1 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmaları kamuoyuna duyurdu.

Asayiş

Yanlış yere park eden motosiklet sürücüsüne trafik ekipleri ceza yazdı. Cezaya itiraz eden sürücü polise saldırdı.

Asayiş

Şüphe üzerine durdurulan hafif ticari aracın sürücüsü araçtan inmemek için polise direnirken, ters kelepçeyle güçlükle etkisiz hale getirildi

Asayiş

Polisten kaçan taksici aracıyla birlikte 2 duvar arasına sıkışırken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Asayiş

2 grup arasında çıkan kavgada kullanılan tüfek, bıçak ve biber gazı şüphelilerin evinin çatısından çıktı.

Gündem

Kırıkkale'de iki akraba, polisin takibiyle dolandırılmaktan kurtuldu

Eskişehir

- Eskişehir'de uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 2 şüpheli tutuklandı

Kırıkkale

Kırıkkale'de asayiş uygulamalarında 1524 kişi sorgulandı. Çok sayıda kişi yakalanarak adliye teslim edildi.

Asayiş

Tehlikeli şekilde araç kullandığı için durdurulmak istenen sürücü, uyarıları aldırış etmeyerek polisin üzerine aracını sürüp kaçtı.

Asayiş

Kırıkkale'de yarıyıl tatilinin sona ermesinin ardından öğrencilerin güvenliğini sağlamak için polis ekipleri okul çevrelerinde denetim yaptı.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlügü tarafından Başsavcılık koordinesinde sokak satıcılarının tespiti...

Asayiş

Kırıkkale'de polis ekiplerince kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda 345 bin 800 adet makaron ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Eğitim

Özel öğrencilerimiz, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulumuzda düzenlenen etkinliklerde doyasıya sevinç yaşadı.

Asayiş

Kırıkkale'de son bir haftada asayiş olaylarına karıştığı tespit edilen 138 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Asayiş

Kent merkezindeki bir otelin temizlik görevlileri, odayı temizlemeye girdiklerinde 22 yaşındaki gencin yerde hareketsiz yattığını gördü.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü 28 Kasım 2023-04 Aralık 2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığı

Asayiş

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Aranan şahısların yakalanmasıyla ilgili bilgi notu paylaştı. Yapılan açıklamaya göre:

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla mücadeleye devam ediyor. Hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karışan kişiler...

Asayiş

Kırıkkale'de 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari, cezaevine teslim edildi.

Kırıkkale

Kırıkkale Emniyetinin başı 35 yaşındaki intihar girişimcisi ile dertte. Bulduğu her fırsatta çatılara çıkan 35 yaşındaki S.B. intihar

Asayiş

Kırıkkale'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Asayiş

Diyarbakır'da cinayetten aranan şüpheli, başka kişiye ait kimlik kartıyla kaçmaya çalışırken Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Terminali'nde yakalandı.

Asayiş

Kırıkkale'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda, hakkında arama kararı bulunan Irak uyruklu bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

Kırıkkale'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak türün ticareti yaptığı tespit edilen 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Gündem

Görme engelli öğretmen polisler için bağlama çaldı

Gündem

Kırıkkale'de polisin asayiş suçlarıyla mücadelesi sürüyor

Asayiş

Kırıkkale'de polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 1 milyon 260 bin dolu, 7 bin 400 boş makaron ele geçirildi.

Asayiş

Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri, Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu’na ziyarette bulunarak okul yöneticileri ve polis adaylarıyla bir araya geldiler.