Narkotik Haberleri

narkotik haberleri ve güncel narkotik gelişmeleri, narkotik ile ilgili tüm video, narkotik fotoğrafları ve narkotik haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, gerçekleştirdiği operasyonlarla sokak satıcılarına büyük darbe vurdu.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Asayiş

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona imza attı.

Asayiş

25.06.2024 - 01.07.2024 tarihleri arasında Kırıkkale Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda başarılı sonuçlar elde edildi.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Asayiş

Polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 6 kişi yakalandı.

Asayiş

KırıkkaleNarkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 18-24 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda önemli bir başarıya imza attı.

Asayiş

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında durdurulan araçlarda narkotik köpeğiyle arama yapıldı.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, 4-10 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarıyla sokak satıcılarına büyük bir darbe vurdu.

Asayiş

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü 28.05.-03.06.2024 tarihleri arasında sokak satıcılarının deşifre edilmesine yönelik başarılı bir operasyon düzenledi.

Asayiş

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Şube müdürlüğü sokak satıcılarının tespiti ile yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Asayiş

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü , sokak satıcılarına yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi.

Asayiş

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü, 14.05.2024 ile 20.05.2024 tarihleri arasında sokak satıcılarına başarılı bir operasyon düzenledi.

Asayiş

Kırıkkale Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda çeşitli suçlardan toplam 9 yıl 11 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan...

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda önemli sonuçlar elde edildi

Asayiş

26.03.2024-01.04.2024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,sokak satıcılarını deşifre amacıyla operasyonlar düzenledi.

Asayiş

20-26 Şubat 2024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde yakaladı.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlügü tarafından Başsavcılık koordinesinde sokak satıcılarının tespiti...

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 26 Aralık 2023 ile 01 Ocak 2024 tarihleri arasında...

Asayiş

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri tarafından narkotik köpeği ile yapılan aramalarda...

Asayiş

Kırıkkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 765 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 3 zanlıdan biri tutuklandı.

Asayiş

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nün Narkotik suçlarla mücadele birimi tarafından yapılan açıklamada Sokak satıcılarla mücadelenin devam ettiği bildirildi.

Asayiş

Kırıkkale’de narkotik polisi tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen narkogüç operasyonunda 158 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Gündem

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik olarak 25.10.2023 Çarşamba günü yapılan çalışmalarda;

Gündem

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik şube ekipleri göz açtırmıyor. Yapılan açıklamada;