Kırıkkale Valiliği Haberleri

Kırıkkale Valiliği haberleri ve güncel Kırıkkale Valiliği gelişmeleri, Kırıkkale Valiliği ile ilgili tüm video, Kırıkkale Valiliği fotoğrafları ve Kırıkkale Valiliği haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Jandarma Uzman Onbaşı Tarık Buğra Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı.

Kırıkkale

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, misafirlerini kabul etti.

Kırıkkale

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Kırıkkale Valisi Mehmet Makas İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Jandarma...

Gündem

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, anneler günü münasebetiyle şehit ailelerimizi ziyaret etti.

Gündem

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas 10-16 Mayıs Engelliler Haftası adına bir mesaj yayınladı.

Kırıkkale

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale'nin merkez ve ilçelerine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kırıkkale

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya ve federasyona bağlı dernek başkanları, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.

Kırıkkale

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ yapılan değerlendirme toplantısında yorgun merminin istatistikleri hakkında bilgi verdi.

Gündem

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, savunma sanayinin kalbi olan Kırıkkale'de önemli bir projenin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Gündem

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas düzenlemiş olduğu aylık basın toplantısında ilimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gündem

Kırıkkale Valiliği ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Hıdırellez Şenliği, Millet Bahçesi'nde coşkuyla kutlandı.

Kırıkkale

Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediye Başkanlığı, bugün saat 10.30'da Millet Bahçesi'nde Hıdırellez Kültür Bayramı Etkinliği kutlanacak.

Kırıkkale

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ziyaretleri kapsamında Cumartesi Pazarı'nı ziyaret etti.

Gündem

Kırıkkale Valiliği Hıdırellez Bayramı’nda yapılacak olan program için açıklama mesajı yayınladı.

Gündem

Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleşen, bu yıl ilki düzenlenecek olan KaleFest etkinliği...

Kırıkkale

Kırıkkale Valiliği bugün Kırıkkale’de Toz taşınımının gelebileceğini ve tedbirler alınması gerektiğini kamuoyu ile paylaştı.

Gündem

Vali Makas Türk Polis teşkilatının 179. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.

Kırıkkale

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem

Kırıkkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2024 yılı Ocak ayı olağan toplantısı kurul üyelerinin katılımı ile Vali Mehmet Makas...

Kırıkkale

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas iki şehit ailesine uğrayarak sohbet ettiler.

Gündem

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Kırıkkale'de hizmet veren engelli dernek yöneticileri bir araya geldi.

Gündem

Kırıkkale Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında düzenlenecek olan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Gündem

Kırıkkale'ye gelen Doğu Türkistan'da heyet Kırıkkale Valiliği'nde Mehmet Makas'ı ziyaret ederek Doğu Türkistan'da yaşanan zulümler hakkında bilgi verdi

Gündem

Bahşılı'da bulunan 'Çocuk Trafik Eğitim Parkur'u hala kaderine terk edilmiş durumda bulunuyor. Kimse ilgilenmiyor. Milli Servet çürüyor.

Gündem

Gerçekleşen ziyaretler kapsamında; Cumhuriyet Savcısı Cemal Kurt ve iş insanları İbrahim Makas, Ufuk Şahin, Murat Çakır,

Gündem

Kırıkkale'de kısa sürede hareketlilik sağlayan Büyük Birlik Partisi siyasi saha ziyaretlerinin ardından Bürokrasi ziyaretlerine başladı.

Gündem

Eski İçişleri Bakanı hemşehrimiz Prof.Dr.Beşir Atalay Kırıkkale Valisi Mehmet Makası ziyaret etti.

Gündem

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kırıkkale'de son derece geniş katılımlı kutlandı.Vatandaşlar yogun ilgi gösterdi.