Çevre Haberleri

Çevre haberleri ve güncel Çevre gelişmeleri, Çevre ile ilgili tüm video, Çevre fotoğrafları ve Çevre haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Yahşihan

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Erenler Mahallesi 164. Sokak'ta yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Su Ürünleri Koruma ve Kontrol Ekipleri, Kızılırmak genelinde ve Kapulukaya Barajı’nda gün içerisinde ve...

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki Fatih Caddesi'nde, Belediye Garaj Yolu üzerinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları tüm hızıyla...

Kırıkkale

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı çerçevesinde, Kırıkkale'nin Aşağı Mahmutlar Köyü’nden Mehmet Ağırbaş, 165 başlık besi işletmesi...

Çevre

Kırıkkale Belediyesi, şehrin her köşesini daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki çift şeritli yol, tamamlanan çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi, Belediye Başkanı Hilmi Şen'in öncülüğünde her geçen gün yeni projelerle gelişmeye devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin karpuz, kavun ve üzümüyle meşhur ilçesi Delice'de hasat mevsimi başladı.

Çevre

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ın kenarında yer alan yeşil doğa manzarası, bozkırın ortasında bölgeye ayrı bir canlılık...

Çevre

Sulakyurt Belediyesi, Yenimahalle'de yaşayan vatandaşların zorlu hava koşullarında yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak için kilit parke yapım çalışmalarına hız kesmeden devam...

Çevre

Yahşihan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan parkların bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatlarıyla yıllardır tamamlanmamış olan Belediye Nikah Salonu önündeki kilit parke çalışmaları hızla devam...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, düzenlenen programla kınalı keklikler, biyolojik mücadele için doğaya salındı.

Çevre

Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Atatürk Bulvarı'nda yapılan doğalgaz çalışması sırasında zarar gören asfalt yolun onarım çalışmalarına başlandı.

Çevre

Balışeyh Belediyesi, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi için yarın (11 Temmuz) kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) çalışanları ve çiftçilere daha rahat ve konforlu bir hizmet sunmak amacıyla elektronik kantar...

Kırıkkale'nin Arpalık Çukuru mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Çevre

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, kilit parke taşı çalışmaları için önemli bir adım atıldı.

Çevre

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, çiftçilerin ürünlerini kolaylıkla satabilmeleri için önemli bir adım atıldı.

Çevre

Keskin Belediyesi, ilçede bulunan bozuk yolların kilit taşlarını sökerek tamir ve tadilat işlemine başladı.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan Bağdat Deresi Bağlar Mevkii'ndeki bahçelerde yaşanan su sorunu, Yahşihan Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüme kavuşuyor.

Çevre

TOKİ parkındaki çalışmaların sonuna yaklaşılırken, Balışeyh'in vitrini olacak Meydan Park'ta çalışmalar hızlandırıldı.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki yol yapım çalışmalarına engel olan elektrik direkleri kaldırıldı.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde çiftçilere daha rahat ve konforlu bir alan sağlayacak olan elektronik kantar tesisi, bugün itibariyle faaliyete geçti.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin dört bir yanında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde su kesintisi yaşanıyor. Kırıkkale Sular Birliği'nde oluşan motor arızası nedeniyle ilçenin bazı kesimlerinde su kesintileri meydana geldi.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, temiz, hijyenik ve sağlıklı bir çevre oluşturmak amacıyla belediye ekipleri aktif olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 26 Haziran 2024 tarihinde bir satış ihalesi düzenleyecek.