Başaran Koleji Haberleri

Başaran Koleji haberleri ve güncel Başaran Koleji gelişmeleri, Başaran Koleji ile ilgili tüm video, Başaran Koleji fotoğrafları ve Başaran Koleji haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Eğitim

Özel Başaran Koleji, hem bireysel hem de kitlesel başarıda yine öncü kurum olmayı başardı.

Eğitim

Kırıkkale’de eğitim veren Başaran Koleji Anaokulu, öğrencilerinin potansiyellerini keşfetmeleri amacıyla kapsamlı ve nitelikli bir eğitim anlayışını benimsemekte.

Eğitim

Kırıkkale Başaran Koleji Anaokulu, 3-6 yaş grubundaki çocuklar için sunduğu zenginleştirilmiş eğitim programıyla dikkat çekiyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Başaran Koleji, eğitimde olduğu gibi yenilikçi ve kendine özgü sistemini tüm alanlarda uygulamaya devam ediyor.

Eğitim

2024 Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) yoğun bir şekilde hazırlanan Kırıkkale Başaran Koleji 8. sınıf öğrencileri, 1 Temmuz itibariyle planlı ve...

Eğitim

Kırıkkale Başaran Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 2024 yılı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) Türkiye birinciliğini kazandı.

Gündem

2024 yılı LGS sımavında tüm sorulara doğru yanıt verip Türkiye birincisi olan Mert Atay Gül , Başaran Koleji tarafında ödüllendirildi.

Eğitim

Kırıkkale Başaran Koleji, 24 Haziran 2024 tarihinden itibaren öğrencilerini 2025 YKS maratonuna hazırlamak amacıyla yaz kampı sürecine başladı.

Eğitim

Kırıkkale Başaran Koleji, bayram dönüşü hiç ara vermeden 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi çalışmalarını planlamaya başladı.

Eğitim

Başaran Koleji'nde yapılan “Çocuğum İçin Ben de Okuyorum” kitap sınavının sonucu Türkçe Zümresinin değerlendirmeleri sonucunda açıklandı.

Eğitim

Kırıkkale’nin tanınmış eğitim kurumlarından Başaran Eğitim Kurumları, yarışmalarda ve sınavlarda farkını göstermeye devam ediyor.

Kırıkkale

7. Geleneksel Başaran Koleji Bahar Şenliği Ve Mezuniyet törenini 17 Mayıs Cuma günü öğrenci ve velilerin katılımları ile gerçekleştiriyor

Kırıkkale

MSÜ'de Türkiye 48.'si ve Kırıkkale il birincisi Başaran Koleji'nden Burcu Ersari oldu.

Gündem

Başaran Koleji ilkokul,ortaokul ve lise öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Atamızın huzuruna çıktılar.