Gelecek Partisi Kırıkkale İl başkanlığı 1. olağan kongresini ARSES Cafe'de gerçekleştirdi.

Ümit Bekçe Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı yönetimine seçildi. Gelecek partililerinin  hazır bulunduğu seçimde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli İdareler seçimleri masaya yatırıldı. İl Başkanı Ümit Bekçe yaptığı açıklamada Kırıkkale'de teşkilatlanma çalışmalarınızda devam ettiğini Keskin Belediye Başkanlığı seçimlerinde ise adayları Şahap Yücel Gedikali'nin oldukça iddialı olduğunu dile getirdi.

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan adayı Şahap Yücel Gedikali ise siyasi amacının Keskin de hizmet olduğunu vurgulayarak kongreye katılım sağlayanlara  Teşekkür etti .

I M G 20240218 W A0115Gedikali "Mecliste grubumuz olan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı teşkilatına ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Veysel Kutluca'ya kongremize göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Keskin'de seçimi alacağımıza kalben inanıyorum. Tarihi bir İlçe olan Keskin'e bir bayan eli değme zamanı gelmiştir. Ne yazık ki Keskin de belediye de yok ,hizmette yok ,projede yok ,bu yokları biz ortadan kaldıracağız .Projede var olacak, hizmet de var olacak , beledeyiye de gölgeler degil başkan yönetecek."dedi.

I M G 20240218 W A0129I M G 20240218 W A0124

Kaynak: Haber merkezi