Garip ama gerçek.Kırıkkale'de logarlar halılarla örtülüyor

Kırıkkale'nin merkezi mahalleleri logarlardan etrafa yayılan pis kokulardan oldukça şikayetçi. Vatandaşlar çözümü logardan üzerlerine eski halılarla üzerlerini kapatarak buldu.

ALT YAPI FELÇ

Altyapı sorunlarlarını bir türlü tamamlayamayan Kırıkkale yağan en ufak yağmurda taşkınlara sebep olurken artık şehrin yükünü taşıyamayan yorgun logarlar hizmet dışı kalıyor.

ŞEHRİMİZE YAKIŞMIYOR

Altyapı sorununu iyice hisseden Cumhuriyet Şehri Kırıkkale belediyecilik alanında yeteri kadar hizmet göremiyor. Kalehaber'e sorunlarını anlatan Yaylacık Mahallesi sakinleri logarlarlardan gelen pis kokudan dolayı evlerinde oturamıyorlar .Adliye binasının arkasında bulunan Caddenin üzerindeki logarların eski halılarla kapatan vatandaşlar ve esnaflar bu durumun 21. yüzyılın Kırıkkalesine yakışmadığını dile getiriyorlar .

ALT YAPIYA ÖNCELİM VERİLSİN

Yaylacık Mahallesi'nde görülen benzer durum Kırıkkale'nin değişik mahallelerinde zaman zaman görülüyor. Logarlardan yayılan pis koku özellikle çevre esnafını son derece rahatsız ediyor.

 Kırıkkale Belediyesi'nin alt yapıya el atarak modern bir alt yapıyı hayata geçirmesini bekleyen vatandaşlar 21. Yüzyıl'da logarlara halı kapatan tek şehrin herhalde Kırıkkale olduğunu belirterek tepkilerini ve eleştirilerini dile getiriyorlar. Vatandaşlar belediye yetkililerinin bu konu üzerinde çözüm üretmelerini bekliyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi