Gfzgfgzrdgzg

Kırıkkalegücü FSK futbolcularının kamuoyuna yaptıkları açıklamada alacaklarının ödenmediği için antrenmanlara ve maça çıkmayacaklarına yönelik  tehditleri  üzerine kulüp yönetiminin görüşlerini aldık.

Kırıkkale FSK Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Akbal yapmış olduğu açıklamada hiçbir futbolcuya ilk yarıdan dolayı borçlarının olmadığını birkaç futbolcu ise cüzi bir borç ödemesi kaldığını ifade etti .

15 gün önce 1 milyon 100 bin TL maç başlarını ödediklerini ifade eden Şeref Akbal son 2 maç galibiyet primi alacakları bulunduğunu ifade etti.

F B I M G 1712253411792

Futbolcuların kamuoyuna yönelik açıkladıkları maça ve antrenmana çıkmama kararını üzüntü ile takip ettiklerini belirten Şeref Akbal Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ile gece saat 12.00'de görüşme yaptığını ve bugün bu sorunun çözümü için saat 16.00'da görüşme yapacaklarını ifade etti.

Şeref Akbal Kalehaber'e yapmış olduğu açıklamada " Türkiye'de hemen hemen her spor kulübünde maddi sıkıntının olduğu bir gerçek. Bizim futbolcularımıza ilk yarıdan dolayı ciddi bir borcumuz yok. Hepsini ödedik .Bir iki futbolcumuzun cüzi alacağı var .Son 2 maç galibiyet primini ödeyemedik. Onlar da böyle bir eylem yoluna gittiklerini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz .Çözüm üretmeye çalışıyoruz. Belediye başkanımız Ahmet Önal'la bugün tekrar bir görüşme yapacağım. Kırıkkalegücü hepimizin Kırıkkalegücü hepimizin ortak değeri"dedi. Bu arada futbolcuların antrenmana ve maça çıkmama yönündeki kamuoyu açıklaması taraftarlardan büyük tepki topladı.

Kaynak: Haber Merkezi