Yaklaşık 35 yıl önce faaliyete geçen Kırıkkale'nin ilk alışveriş merkezi olan Kızılkanat  İş Merkezinin esnafları bazı konularda oldukça şikayetçi.

Kızılkanat İş merkezinde esnaflar tepkili ve sitemli.

Ortak alanların şahıslar tarafından işgal edildiğini belirten esnaflar merdivenlerin çalışmadığına tepki koyuyor .

Daha radikal düşünen bir kesim ise Kırıkkale'nin gözde bir arazisi üzerinde kurulan Kızılkanat İş Merkezinin komple modernize edilmesi gerektiğini savunuyor .Hatta yıkılıp yeniden yapılmasını isteyenler bile çoğunlukta.

Kırıkkale Zafer Caddesi'nde bulunan Belediye İş Merkezi olarak  bilinen ancak halk arasında adı Kızılkanat olan iş merkezinin esnaflarının bir bölümü sosyal medya üzerinden örgütlenerek ortak kullanım alanlarının bazı esnaflar tarafından işgal edildiğini ve yönetiminde buna göz yumduğunu ifade ederek tepki gösteriyorlar. Belediye İş merkezinin projesinin esasına uyulmadığını belirten esnaflar Kızılkanat iş merkezinin 30 -35 yıllık bina olduğunu ve bu süre içerisinde kat yüksekliğinde ve katlarda birçok değişiklik yapıldığını belirterek Kırıkkale'nin bu gözle iş merkezinin yeniden modernize edilmesi gerektiğini dile getiriyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi