Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan Çakmak, yaptığı açıklamada Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden ayrılarak eski görevi olan Balışeyh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne geri döndüğünü duyurdu.

Çakmak'ın yerine Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne vekaleten Aydın İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Neslihan Aktaş atandı.

Erdoğan Çakmak'ın açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı: "27.05.2024 tarihi itibariyle Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevimden ayrılmış ve kadromun bulunduğu Balışeyh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine dönmüş bulunmaktayım. Şunu belirtmeliyim ki İl Kültür ve Turizm Müdürü kadrosunu kendim İSTEMEDİM. Bu nedenle vekaletle bu görevi yürütmekteydim. Günün birinde vekâlet elbet bitecekti. Sebebine gelince: Mevcut kadromun özlük haklarını kaybetmek istemedim. Başka düşünce ve söylemlere mahal vermemek adına açıklama ihtiyacı hissettim. Birlikte çalışma şerefine erdiğim Sayın Valimiz başta olmak üzere, biz devlet büyüklerimizden razıyız. Allah var etsin. Selametle...."

Kırıkkale'deki kültür ve turizm alanındaki çalışmaların devamı için yeni atanan Neslihan Aktaş'a başarılar diliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi