Şehr-i Kale Taraftar Grubu Başkanı Eray Ünver, Kırıkkale FK’nın son durumu ve sezon hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünver, takımın eleştirilebileceğini ancak asıl hedefin sezon başında yaşanan zorlu süreçlerin ardından takımı ligde tutmak olduğunu vurguladı.
Açıklamada, sezon öncesinde kulübün içinde bulunduğu olumsuz koşullara dikkat çekilerek, yeni kurulan kadro ile birlikte taraftar desteğinin en önemli güç olduğu ifade edildi. Ligin ikinci yarısına kadar toplanacak puanların gidişatı belirleyeceğini dile getiren Ünver, Kulüp Başkanı Serkan Gündüz’ün gerekli noktalarda yapılacak takviyelerle Kırıkkale FK’nın ligde kalmasının yanı sıra play-off hedefini de zorlayacağına inandıklarını belirtti.
Kırıkkale FK’nın şehir için taşıdığı öneme de değinen Ünver, takımın Kırıkkale’nin ortak değeri olduğunu vurgulayarak, kazanılsa da kaybedilse de taraftarın desteğinin devam edeceğini ifade etti. Taraftar grubunun, sezon boyunca kulübün yanında olmaya devam edeceği mesajı paylaşıldı.





